Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevdanur kimdir? Sevdanur Şişman kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevdanur kimdir? Sevdanur Şişman kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının tanıtıldığı zorlu maratonda yine Türk ve dünya mutfağından birçok lezzet sofralara taşınarak televizyon ekranlarında değerlendirilecek. Ödülü kazanabilmek adına program katılan isimlerden biri de Sevdanur oldu. Genç yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı günden itibaren hummalı bir araştırma söz konusu ve bilgi sahibi olmak istneiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevdanur kimdir? Sevdanur Şişman kaç yaşın

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile TV8 ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Pazartesiden cumaya kadar televizyonda yerini alacak yarışmada performansını sergileyecek yarışmacıların alacakları puanlar kadar haklarındaki bilgiler de merak konusu ve internet üzerinde araştırılıyor. Haftaya damga vurması beklenen isimlerden biri olan Sevdanur Şişman da gençliğinin verdiği potansiyeli masasına ve yarışmaya yansıtmak amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevdanur kimdir? Sevdanur Şişman Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 


Zuhal Topal’la Yemekteyiz Sevdanur kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Sevdanur Şişman evli ve iki çocuk annesi. İnternet üzerinden el yapımı mumlar satıyor. Girişimicliğini internet ortamında sürdürüyor. Binlerce takipçisinin bulunduğu Instagram hesabında kadın dünyası ve ailesine yönelik paylaşımlarda bulunuyor. Instagram hesabı @sedacablog_'dur. 27 yaşında. Lise mezunu ve Sivaslı.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Seda

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Seda

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.