Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuana Tokmak kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuana Tokmak kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Yemekteyiz, yeni yarışmacılarıyla haftaya başlıyor. 75 bin lira için mücadele verecek isimler arasında Tuana Tokmak da bulunuyor. Yemekteyiz Tuana Tokmak kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumu ve birbirinden renkli yarışmacıların katılımı ile uzun süredir TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Pazartesiden cumaya kadar sunulacak menüler ve hazırlanacak yemeklerin ardından final etabında bir kişi ödülün sahibi olacak. 75 bin lirayı evine götürmek isteyen isimlerden biri de Tuana. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Yemekteyiz Tuana Tokmak kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Yemekteyiz Tuana Tokmak kimdir?

Bugünden itibaren milyonların karşısına çıkacak olan Tuana Tokmak, 1 sene boyunca herkesin kendisini konuşacağını söyledi. Michelin yıldızının ne demek olduğunu bilmeyen rakiplerini eleştiren güzel yarışmacı, stajyer aşçı. Teknik konusunda oldukça ısrarcıydı. "Allah'tan bilim var" diye de ekledi. Özellikle de Müzeyyen'in gününde sert tepkilerine tanıklık edilecek. Instagram hesabı @tuanatokmakofficial'dır.

image-2432223.jpeg

image-2444937.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.