Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2023-2024 yeni sezon yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2023-2024 yeni sezon yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Yemekteyiz, yeni sezonuna merhaba diyor. Birbirinden iddialı isimler yine yemek yarışına girecek. Peki, Yemekteyiz 2023-2024 yeni sezon yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları haberimizde yer almaktadır.

Milyonları ekran başına kilitleyen, yarışmacılarıyla televizyonlara renk katan ve yemekleri ile de hem Türkiye hem de dünya mutfağını beğeniye sunan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni sezonu başlıyor. Güzel sunucunun usta işi sunumu ile seyircilerin karşısına çıkacak programda bu sezon ödül 75 bin lira olarak belirlendi ve gündüz kuşağında en yüksek para verilen yapım olma unvanı devam ediyor. Yarışarak adını ülke çapında duyurmak ve elinin marifetini rakipleri karşısında göstermek isteyen yarışmacılar mutfağa girecek ve sonrasında puanlarını alacak. Her cuma da Topal birinciyi açıklayacak. Katılım gerçekleştiren isimler de merak edilerek araştırılıyor ve haklarında birçok bilgi öğrenilmek isteniyor. Hafta hafta yarışmacıların isimleri ve haberleri bu sayfaya güncel olarak eklenecektir. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2023-2024 yeni sezon yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2023-2024 yeni sezon ne zaman başlıyor?

Son olarak Ömer'in şampiyonluğu ile sona eren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'İn yeni sezonu için artık geri sayım başladı. Zuhal Topal'ın paylaştığı "Başta Acun Ilıcalı olmak üzere tüm TV8 ailesine teşekkür ediyorum. Eşim ve yapımcımız Korhan Bey'e teşekkür ediyorum. Güzel bir sezon oldu. Sizlerden gelen ilgi ve sevgiye layık olmaya çalıştık. 10 aylık serüvende en büyük rol sevgili ekibimindi" sözlerinin ardından bu pazartesiden itibaren yarışmacılar yemekleri için kamera karşısında yerini alacak ve hünerlerini sergileyecek.

Zuhal Topal kimdir?

Zuhal Topal, 23 Eylül 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ailesi Gaziantepli’dir. Tiyatroya ve oyunculuğa ilkokulda oynadığı tek kişilik oyunu ile merak sardı. Daha sonraları Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü kazanan Topal, eğitim gördüğü yıllarda iki tane tiyatro oyununda başrolde yer aldı. Televizyonda yaptığı ilk iş Palavra Aşklar adlı dizi oldu. Sonrasında Tofita ve Molped gibi farklı markaların reklamlarında yer aldı. Kanal D ve Star TV’de yayımlanan Sihirli Annem dizisindeki ‘’Suzan’’ karakteri ile tanınmıştır. Bu diziden sonra ise ATV’de yayımlanan Selena dizisinde Fitnat karakterini oynamıştır.

Sunuculuk kariyerine ise FOX ekranlarında yayımlanan ‘’Zuhal Topal’la Sofra’da’’ yarışmasıyla başladı. TV8 ekranlarına geçişi ise 2021 yılında "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" programıyla gerçekleşti.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2023-2024 sezonu yarışmacıları kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 85'inci hafta yarışmacıları kimdir? [28 Ağustos - 1 Eylül]

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 86'ıncı hafta yarışmacıları kimdir? [4 Eylül - 8 Eylül]

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 87'inci hafta yarışmacıları kimdir? [11 Ağustos - 15 Eylül]

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 87'inci hafta yarışmacıları kimdir? [18 Ağustos - 22 Eylül]

  • Açıklandığında haberimize eklenecektir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 88'inci hafta yarışmacıları kimdir? [25 Ağustos - 29 Eylül]

  • Açıklandığında haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.