Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat kaç puan aldı? 7 Eylül Perşembe

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat kaç puan aldı? 7 Eylül Perşembe
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yayın hayatına devam ediyor. Bugün Murat yarışacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat kaç puan aldı? 7 Eylül Perşembe puanları burada.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile hafta içi her gün lezzet fırtınası yaşatan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergileyerek birincilik için ter döktükleri zorlu maratonda gözler bugün Murat Kama'da olacak. Sportif duruşu ve dövmeleri ile adından söz ettiren başarılı isim, mutfakta marifetlerini konuşturmak ve gün sonunda da en yüksek puanı alarak finalde birinciliğe uzanarak 75 bin lirayı evine götürmek amacında. Zorlu rekabetten zaferle ayrılmak isteyen yakışıklı yarışmacının neler yapacağı ve rakiplerinden kaç puan alacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat kaç puan aldı? 7 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Murat Kama kimdir?

Bu hafta programa katılarak ödülü kazanmak isteyen Murat Kama, 1981 yılında doğdu. 42 yaşında. Aslen Aydınlı. Pet kuaförlüğü yapıyor. Uzun süre İskoçya'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye döndü.

Murat Kama kaç puan aldı?

Bugün villada hazırlayacağı menü ile birlikte rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak olan Murat Kama'nın gün sonundaki durumu da sabırsızlıkla bekleniyor ve öğrenilmek isteniyor. Eliza, Özen, Safiye ve Hüseyin'in vereceği puanlar sonrasında kaderi az çok belli olacak. Puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.