Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özen Arslan kimdir? Instagram hesabı var mı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özen Arslan kimdir? Instagram hesabı var mı
 DAMGA Editörü
Tv8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha başlıyor. Yarışmacılar arasında Özen de var. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özen kimdir? Instagram hesabı var mı İşte detaylar..

Sunuculuğunu usta sunucu Zuhal Topal'ın yaptığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasıyla seyircilerin karşısına çıkıyor. Geçen cuma Kübra'nın kazandığı 75 bin liranın yeni sahibinin kim olacağı merak konusu. Bugünden itibaren performanslarını sergileyecek ve birincilik için yarışacak isimler arasında Özen de var. Kendisiyle ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özen kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özen Arslan kimdir?

Bu haftanın yarışmacılarından biri olarak 426 ila 430. bölüm arasında yarışacak olan Özen, ilk gün mutfağa girecek ve zorlu rekabeti başlatacak. Alacağı puanların ardından rakiplerine notlarını verip yorum yapacak. Yayınlanan fragmanda kendisine çok güvenenlerin genelde boş çıktığını söyledi. Bir rakibine ise daha önce roka salatası yiyip yemediğini sordu. Bir diğerinin şikayeti üzerine yemeğini yedirebileceği yönünde teki verdi. 36 yaşında. Bursa'da yaşıyor. Güzellik uzamanı. Cem Bey ile 6 yıldır evli. 36 yaşında. 2 çocuk annesi. Instagram hesabı @ozenarslan12'dir.

j324h234jh32gjh4gjh32.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.