Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eliza Tekin kimdir? Instagram hesabı var mı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eliza Tekin kimdir? Instagram hesabı var mı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin öğle kuşağında en çok kazandıran programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftaya merhaba diyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede birincilik için yarışacağı zorlu rekabette Eliza da yer alacak. İşte hakkındaki bilgiler...

Tam 75 bin liralık ödülü ile herkesi cezbeden ve birbirinden iddialı yarışmacıların performansına sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş gün boyunca yaşanacak rekabete katılacak isimler merak konusuydu. Onlardan biri Eliza olarak açıklandı. Kendisine dair internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Her anı heyecan ve eğlencenin yanı sıra gerginliğe de aday yapımda kolları sıvayacak Eliza'ya dair detaylar okunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eliza kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eliza kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 426 ila 430'uncu arasındaki bölümlerinde yarışacak olan Eliza, fragmandaki renkli kişiliği ile ön plandaydı. Verdiği cevaplar ve zaman zaman ciddileşen tavırları ile ne kadar iddialı olduğunu da gösterdi. 1975 yılında doğdu. 48 yaşında. Aslen Kütahyalı. Evli değil. 2 yıldız şarkı söylüyor. 11 yaşından bu yana baklava açıyor. İstanbul'da yaşıyor. Instagram hesabı @eliza_tekin'dir.

23n4ghj23gh4j324.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.