Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye Akbak kimdir? Instagram hesabı var mı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye Akbak kimdir? Instagram hesabı var mı
 DAMGA Editörü
TV8'in sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği hafta da Safiye de birincilik için yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Milyonları ekran başına kilitleyen ve her bölümü ile de adından söz ettiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde mutfağa girip diğer bölümlerde ise puanlarını verip yorumlarda bulunduğu programda gözler marifetlerini sergileyecek isimlere çevrildi. Onlardan biri de Safiye oldu. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda kişi tarafından araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye kimdir?

Bu hafta seyircilerin karşısına çıkarak rakiplerini geride bırakıp 75 bin lirayı evine götürmek isteyen Safiye, renkli saçları ile dikkat çekmeyi başardı. Programda zaman zaman verdiği cevaplarla da ön plana çıktı. Özen ve Eliza ile girdiği tartışmalarda çetin ceviz olduğunu gösterdi. Şarkılarıyla da herkesi eğlendirecek gibi gözüküyor. 43 yaşında. Rizeli. 2 çocuğu var. Otobüs şoförlüğü yapıyor. Sakatatı sevmiyor. Kendisine güveniyor ve oldukça iddialı. Instagram hesabı henüz bilinmemektedir.

236477823674632784.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.