Zuhal Topal’la Sofrada 1 Ekim Perşembe puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?

Zuhal Topal’la Sofrada 1 Ekim Perşembe puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?
FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Üç gün boyunca yarışmacıların hünerlerini sergileyip en yüksek puanı almaya çalıştığı programda bugün marifetlerini ortaya koyacak isimler de belli oldu. Buna göre 1 Ekim Perşembe günü Semra Taşkın ve kayınvalidesi Fatma Taşkın rakibelerine kendilerini beğendirmeye çalışacak. Menüsü, masası ve kayınvalideleri ağırlaması ile ciddi bir sınav verecek genç gelinin performansı merak konusu. Diğer yandan Zuhal Topal bu

Ağustos ayının sonundan itibaren 3. sezonu ile ekranlara gelmeye devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'da heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı kayınvalidelerin mücadelesinde zaman zaman gerlim yaşansa da eğlence ve kahkaha eksik olmuyor. Gelinlerin yemeklerini, kayınvalidelerin ise çenelerini konuşturduğu programda bugün de Semra Taşkın menüsündeki yemekleri hazırlayarak rakibelerinin karşısına çıkıp hem onlardan hem de Zuhal Topal'dan yüksek puan almaya çalışacak. Final öncesindeki alacakları puanlarla birlikte 15 bin lirayı hedefleyen ikilinin performansı merak konusu. Menüsü, masası ve kayınvalideleri ağırlaması ile ciddi bir sınav verecek genç  gelinin performansı merak konusu. Diğer yandan Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Zuhal Topal’la Sofrada Semra Taşkın'ın aldığı puanlar ve menüsünde yer alan yemekler haberimizde.


 

Semra Taşkın menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan İpek Kahraman, belirleyeceği menü ile yapacağı yemeklerin sonunda kayınvalidelerden puanlarını alacak. Diğer yandan programı izleyen ev kadınları akşam yemeklerine karar verebilmek adına birçok alternatifi de yayınları takip ediyor. İpek Hanım'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.


 

SemraTaşkın'ın puanları

Dördncü gün yarışacak olan İpek Kahraman'ıın puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın dördüncü bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor.. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz. İlk gün yarışan Arzugül Hanım 28, ikinci gün yarışmacısı Çiğdem Hanım 23 puan almıştı. Dün ise İpek Hanım günü 24 puanla tamamladı. Semra Hanım'ın en az 28 yada 29 puan alması gerekiyor. Aksi takdirde kendisi bugün elenecek.
 

Zuhal Topal'la Sofrada aslıhan çerkezoğlu kayalar

Zuhal Topal'la Sofrada semra taşkın

Zuhal Topal'la Sofrada arzugül kara koçyiğit

Zuhal Topal'la Sofrada çiğdem tat

Zuhal Topal'la Sofrada ipek kahraman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.