Zuhal Topal’la Sofrada 14 Ekim Çarşamba puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?

Zuhal Topal’la Sofrada 14 Ekim Çarşamba puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?
FOX TV'nin fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada, 453. bölümü ile kendi saatinde ekranlara geliyor. Pazartesi günü açıklanan gelin ve kayınvalidelerin ardından yaşanmaya başlayan kıyasıya mücadelede gözler bugün Tuğçe Meral ve kayınvalidesi Ayşe Meral'de. Alacakları puanlarla birlikte hafta sonu 15 bin liranın sahibi olmak istiyorlar. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 14 Ekim Çarşamba yarışmacısı Tuğçe Meral'in puanları nasıl oluştu? Zuhal Topal bugün kaç verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen yemek yarışmasında heyecan tüm hızı ile sürüyor. Özge Azgan ve Aytül Poyraz'ın ardından bugün hünerlerini sergileyecek olan isim Mersinli Tuğçe Meral. Güzel yarışmacı kendisinden önce yarışan iki ismi de geride bırakacak puanları elde ederek kalan iki güne iddialı girmek amacında. Yarışmada bu arada elenen bir isim var. Onu da size haberimizde açıklayacağız. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 14 Ekim Çarşamba puanları nasıl oluştu? Zuhal Topal bugün kaç verdi? İşte detaylar...


Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu

FOX TV' nin sevilen yarışmasında iki gün geride kaldı. İlk gün yarışan Özge Azgan kayınvalidelerden 26 puan almıştı. Dün ise mutfağa giren Aytül Poyraz 21 puanda kalarak yarışmaya veda etmişti. Eğer herhangi bir sürpriz olmazsa kendisinin 15 bin lirayı kazanamayacağını söyleyebiliriz. Tuğçe Meral de iddiasını sürdürmek isterse en az 27 puan almalı. Elbette bununla da hafta noktalanmıyor. Güzel yarışmacının kendisinden sonra yarışacak iki ismi de geçmesi gerekiyor. Bu sebeple de yemeklerini iyi yapmak zorunda.


 

Tuğçe Meral menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan Tuğçe Meral, belirleyeceği menü ile yapacağı yemeklerin sonunda kayınvalidelerden puanlarını alacak. Diğer yandan programı izleyen ev kadınları akşam yemeklerine karar verebilmek adına birçok alternatifi de yayınları takip ediyor. Tuğçe Hanım'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.

 

14 Ekim Zuhal Topal’la Sofrada Türkan’ın Menüsü 

  • Niğde Usulü Yoğurtlu Tarhana çorbası
  • Tereyağında Mumbar
  • Maş Fasulyesi piyazı
  • Fesleğenli humus
  • Patates püresi yatağında Piliç Topkapı
  • Fırınlanmış Sebze Garnitür
  • Susamlı semizotu salatası
  • Ballı kaymaklı elma tatlısı


 

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı özge azgan

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı aytül poyraz

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı tuğçe meral

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı filiz çendioğlu

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı mavi topal


Tuğçe Meral'in puanları

Üçüncü gün yarışacak olan Tuğçe Meral'in puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın üçüncü bölümündeki puanlama da çok kritik bir konmda. Alınacak her puan altın değerinde.. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz. Ancak yarışmadaki iddiasını devam ettirmek istiyorsa en az 27 almak zorunda.

 

14 Ekim Çarşamba Zuhal Topal’la Puanları (Türkan Meral)

Ayşe Azgan  6
Demet Poyraz  7
Neşe Çendioğlu  8
Hanife Topal  8
Zuhal Topal    8
TOPLAM:   37

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.