Zuhal Topal'la Sofrada 14 Ekim Çarşamba yarışmacıları Tuğçe Meral ve kaynanası Ayşe Meral kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada 14 Ekim Çarşamba yarışmacıları Tuğçe Meral ve kaynanası Ayşe Meral kimdir?
Türkiye'nin en çok izlenen gelin ve kayınvalide yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 453. bölümü ile karşınızdayız. Pazartesi başlayan maratonda bugün Tuğçe Meral hünerlerini sergileyecek. Kayınvalidesi Ayşe Meral de puanlamalarda gelinini savunacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 14 Ekim Çarşamba yarışmacıları Tuğçe Meral ve kaynanası Ayşe Meral kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 14 Ekim Çarşamba yarışmacısı kimdir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı programda haftanın yeni gelin ve kayınvalideleri dün tek tek tanıtıldı. Gözler bugünün yarışmacılarına çevrildi. Yani Tuğçe Meral ve Ayşe Meral'e. Kendilerine verlen sürede rakiplerine en iyi yemekleri yapmak, sunumlarla onlara hitap etmek ve lezzetleri ile de yüksek puan almak isteyen gelin ve kayınvalide hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Tuğçe Meral ve kaynanası Ayşe Meral kimdir? İşte detaylar...



Zuhal Topal'la Sofrada Türkan Meral kimdir?

30 yaşında. 1 çocuk annesi. Restoranında yemek yapıyor. Zamanını ütüye harcıyor. Aslen Mersinli.

türkan meral


Ayşe Meral kimdir?

Gerçek muhtar. 'Çakma muhtarları unutun ben geldim' diyerek gözdağı verdi. Gelininin 15 bin lirayı kazanmaktan başka çaresi yok!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.