Zuhal Topal’la Sofrada 29 Eylül Salı puanları: Çiğdem Tat! Zuhal Topal bugün kaç verdi?

Zuhal Topal’la Sofrada 29 Eylül Salı puanları: Çiğdem Tat! Zuhal Topal bugün kaç verdi?
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile yeni sezonda da yoluna devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın ikinci gününe gelindi. Bugün marifetlerini sergilemek üzere kollarını sıvayacak isim Çiğdem Tat oldu. Kendisinin performansı merakla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 29 Eylül Salı günü yarışan Çiğdem Tat kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç verdi? Menüsü, yemekleri ve puanları haberimizde.

Dün başlayan yeni haftasında açıklanan yarışmacılarıyla herkesi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın ikinci gününde heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya rekabetinde bugün de yine eğlence eksik olmayacak. Diğer yandan zaman zaman sinirler de gerilecek ancak dopdolu bir gün izleyicileri bekliyor. İlk gün Arzugül Kara Koçyiğit mutfağa girmişti. Bugün ise sıra Çiğdem Tat'a geldi. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 29 Eylül Salı günü yarışan Çiğdem Tat kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç verdi? Menüsü, yemekleri ve puanları haberimizde yer alıyor.

Çiğdem Tat menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan Çiğdem Tat, belirleyeceği menü ile yapacağı yemeklerin sonunda kayınvalidelerden puanlarını alacak. Diğer yandan programı izleyen ev kadınları akşam yemeklerine karar verebilmek adına birçok alternatifi de yayınları takip ediyor. Çiğdem Hanım'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.

 

  • Yeşil mercimekli erişte çorbası
  • Karides tava
  • Kuru patlıcan dolma
  • Humus
  • Bohça Kebabı
  • Bulgur pilavı
  • Yeşil salata
  • Havuç Tatlısı


 

Çiğdem Tat puanları

İkinci gün yarışacak olan Çiğdem Tat'ıın puanları merakla bekleniyor. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz. Her hafta giderek heyecanıyla artan yarışmada en yüksek puanla ayrılan gelin ve kayınvalide 15 bin liranın sahibi olacak.

 

Filiz Koçyiğit  6
Suzan Kahraman  4
Fatma Taşkın  4
Hatice Kayalar  4
Zuhal Topal    5
TOPLAM:   23

Zuhal Topal'la Sofrada aslıhan çerkezoğlu kayalar

Zuhal Topal'la Sofrada semra taşkın

Zuhal Topal'la Sofrada Çiğdem Tat

Zuhal Topal'la Sofrada çiğdem tat

Zuhal Topal'la Sofrada ipek kahraman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum