Zuhal Topal'la Sofrada Demet Karabela ve kayınvalidesi Altun Karabela kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Demet Karabela ve kayınvalidesi Altun Karabela kimdir?
FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın bugün yayınlanacak olan bölümünde yarışacak olan isim Demet Karabela ve kayınvalidesi Altun Karabela. Haftanın son gününde hünerlerini gösterecek olan gelin ve kayınvalide hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'l Sofrada Demet Karabela ve kayınvalidesi Altun Karabela kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin öğlle saatlerinde yayınlanan yarışmalar arasında en farklı ve eğlenceleli programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin savaşında artık bugün son nokta koyulacak. Yarışmacılar arasında en çok dikkat çeken ve peformansı merakla beklenen isimlerden biri olan Demet Karabela ile kayınvalidesi Fatma Karabela hayalleri olan para ödülüne kavuşabilecek mi? Zuhal Topal'l Sofrada Demet Karabela ve kayınvalidesi Altun Karabela kimdir? Detaylar haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Demet Karabela kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 440. bölümde rakip kayınvalidelerden puanlarını alacak olan Demet Karabela 32 yaşında. 7 yıllık evli ve 1 çocuk sahibi. Yarışmadaki tek hedefi 15 bin lira kazanmak.
 

Zuhal Topal'la Sofrada Altun kimdir?

Gelini ile birlikte yarışmada adından söz ettirmek ve 15 bin liralık ödülü kazanabilmek adına mücadele edecek olan Altun Karabela 40 yıllık evlidir. Gelinini .ok sevmektedir. Sakin yapısıyla ön plana çıkmaktadır.

zuhal topal'la sofrada melike esen

zuhal topal'la sofrada derya doğan

zuhal topal'la sofrada zuhal sabuncu

zuhal topal'la sofrada demet karabela

zuhal topal'la sofrada hatice ecem yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.