Zuhal Topal'la Sofrada Derya Pek kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Zuhal Topal'la Sofrada Derya Pek kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın üçüncü günü başlıyor. Pazartesi gününden itibaren marifetlerini sergileyen gelinlerin üçüncüsü Derya Pek bugün en yüksek puanları almaya çalışacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Derya Pek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada beş gün boyunca Eskişehir'deki yarışma heyecanıyla televizyondaki yerini alacak. Türkiye'nin birçok yerinde büyük bir mücadeleye sahne olan bölümleri ile konuşulan programda dün Seçil Özçelik Calban yarışmıştı. Dün de Meryem Pınar Güler mutfağa girerek kayınvalidelerin karşısına çıkmıştı. Bugün ise sıra Derya Pek'te. Yeni günün gelini hakkındaki bilgiler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Derya Pek kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Derya Pek kimdir?

Bugün kendisine verilen sürede belirlediği menü ile yarışacak olan Derya Pek 18 yıllık evli 2 çocuk annesi. Alışveriş ve lüks düşkünü.

zuhal topal'la sofrada sevgi gülşeker tekin

zuhal topal'la sofrada elmas uslu

zuhal topal'la sofrada derya pek

zuhal topal'la sofrada meryem pınar güler

zuhal topal'la sofrada sevgi özççelik calban

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.