Zuhal Topal'la Sofrada Şaziye Tutkun kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Şaziye Tutkun kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 4 Kasım 2020 Çarşamba günü yarışacak olan yarışmacı Şaziye Tutkun. Kendisine verilen sürede en iyi şekilde yarışmak isteyen genç isim hakkında araştırmalar da başladı. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Şaziye Tutkun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada Şaziye Tutkun kimdir? sorusu günün en çok araştırılan konularından biri oldu. Hayatında ilk defa televizyon deneyimi yaşayacak olan genç yarışmacı, 15 bin liralık yarışa ortak olmak ve adını ilk sıraya yazdırmayı hedefliyor. Ayrıca kendisini izleyenler de hakkındaki araştırmaları yaparak bilgilerini öğrenmek istiyor. Her gün binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yarışmada Şaziye Tutkun ile ile ilgili bilgileri siz değerli okuyucularımız için derledik. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Şaziye Tutkun kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Şaziye Tutkun kimdir?

Bugün yarışmanın üçüncü gününde kayınvalidesi ile birlikte puan mücadelesi verecek olan Şaziye Tutkun 10 yıllık evli. 2 çocuk annesi. Tokatlı. Sohbeti tatlı ama eşinde saç bırakmadı.
 

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI GÜLER BOYACI BACAKSIZ

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ECE GÖREN

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ŞAZİYE

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI SEDA CANPOLAT ÇAKMAK

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ŞEHRİBAN KESKİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.