Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Aralık puanları! Orhan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Aralık puanları! Orhan kaç puan aldı?
TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Bugünün yarışmacısı Orhan olarak açıklandı. Peki, Orhan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Aralık puanları haberimizde yer almaktadır

Milyonlarca kez seyredilen bölümleri ile TV 8 ekranlarında yer almayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek birinciliğe ulaşabilmek adın verdiği mücadelede bugün mutfağa girecek isim Orhan olarak açıklandı. Kendisinden beklentiler yüksek ve mönüsü merak konusu. Peki, Orhan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Aralık puanları haberimizde yer almaktadır.

Orhan'ın menüsü

12 Aralık 2023 Salı günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 497. bölümünde yarışacak olan Orhan'ın menüsü belli oldu. Buna göre hazırlayacağı yemekler aşağıda sıralanmıştır

  • Terbiyeli arpa şehriye çorbası
  • Çıtır börek
  • Yoğurtlu pancar salatası
  • Bostan kebabı
  • Sade bulgur pilavı
  • Mevsim salatası
  • Vişneli muhallebi

Ayran yerine süt verdi!

Bugün birincilik için yarışacak olan Orhan, belki de en büyük hatayı yaptı. Börek ile birlikte servis ettiği ayran yerine süt çıktı. Yarışmacılar bu durumu büyük şaşkınlıkla karşılarken Orhan ise süt ile içmelerinin de faydalı olabileceğini söyledi. Diğer yandan Ayşe'ye iki kez 'güzelim' demesi, güzel yarışmacı tarafından tepki ile karşılandı. Gün başında ise Koray'a "Lezzete alerjin varsa yeme" ifadeleri kullanan Orhan'ın puanları da merakla bekleniyor.

Orhan kaç puan aldı?

Kendisine verilecek olan sürede birincilik için mücadele edecek olan Orhan'ın zamanı doğru kullanması gerekiyor. İlk günde sert sözleri ile dikkat çeken deneyimli yarışmacının performansı belirleyici rol üstlenecek. Rakiplerinin karşısında en yüksek puanı alarak finale gitmek ve 75 bin lirayı evine götürmek istiyor. Aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.