İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu

İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu
Çok yakında seyircisinin karşısına geçecek Senden Önce dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.

Kış sezonu yeni dizilerinin duyurulmaya başlamasıyla Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Senden Önce dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. Geçtiğimiz günlerde erkek başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol ile anlaşılan projede kadın başrol oyuncusu kim olacak sorusu soruluyordu.

İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen olacak

Birçok dizide yer almasına rağmen Sadakatsiz adlı dizide "Derin" karakterine hayat vererek şöhretine şöhret katan başarılı oyuncu Melis Sezen, yeni sezonda Senden Önce dizisine dahil oldu. Kanal D'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla Melis Sezen'in fotoğrafının paylaşılıp ardından da "Yine, yeniden Melis Sezen" notu düşülmesiyle oyuncunun sevenlerine müjde verildi.

adsiz-tasarim-2023-12-11t150444825.webp

Senden Önce ne zaman başlayacak?

Yeni dizi için oyuncu görüşmeleri halen devam ediyor. Dizinin tam kadrosu henüz belirlenmediği için ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Çok yakında Sende Önce dizisinin ekranlarda yerini alması bekleniyor.

Senden Önce dizisinin kadrosunda kimler var?

Dizinin yeni sezonda ekrana gelmesi için çalışmalar devam ederken "Sende Önce" kadrosu netleşmeye başladı. İbrahim Çelikkol, Melis Sezen ve İrem Helvacıoğlu şuan için adı netleşen isimler arasında.

Melis Sezen - Merve
İbrahim Çelikkol - Hakan Dağıstanlı
İrem Helvacıoğlu - Sahra

65794bcf0a2ba3b5d46fc76c.webp


Senden Önce dizisinin konusu nedir?

Senden Önce dizisi Hakan ve Merve'nin problemli evliliği ile başlayacak. Ünlü iş insanı ve eşi ile ilgili merak edilenler ve yaşamı seyirciye aktarılacak. Yabancı dizi "Till Death" den uyarlama olan Senden Önce çok yakında seyircisiyle buluşacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.