Gelinim Mutfakta 12 Aralık Salı puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 12 Aralık Salı puanları! Kim birinci oldu?
Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Dört takımın amansız rekabetinde gözler bölüm sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 12 Aralık Salı puanları haberimizde yer almaktadır.

Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni haftasındaki ikinci güne başlıyor. Gelinlerin pamuk prenses pastası hazırlayacağı bölümde kıran kırana rekabet yaşanacak. Herkesin hedefi sıralamanın en üst sırasına yerleşebilmek. İzleyiciler de çeyrek altın kazandığını merak ederek araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 12 Aralık Salı puanları haberimizde yer almaktadır.

Yeşim çeyreği kaptı

Bugün yayınlanacak bölüm öncesinde ilk günün şampiyonu Yeşim oldu. 18 puan toplayan güzel yarışmacıyı 16 puanla İrem takip etti. 15 puan alan Tuğba ise üçüncü oldu. Aleyna 1 puanla son basamakta yer alarak hayal kırıklığı yarattı. Çeyrek altını Yeşim yakasına taktı.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Pamuk prenses pastası hazırlanacağı Gelinim Mutfakta'da gelinler yemeklerini yapacak, kayınvalideler ve Nursel Ergin puanlayacak. Ardından oluşacak sıralama sonucu bir takım çeyrek altını yakasına takarak yarınki final için kendini bir adım öne atacak. Gelinim Mutfakta 12 Aralık puanları ve birincisi açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.