Hande Erçel hamile mi? Doktoru açıkladı

Hande Erçel hamile mi? Doktoru açıkladı
Güzel aktris Hande Erçel’in hastanede çekilen bir fotoğrafı hamilelik iddialarına neden olmuştu. Konuya dair açıklama ünlü yıldızın doktorundan geldi..

Hakan Sabancı ile mutlu bir birliktelik yaşayan ünlü oyuncu Hande Erçel’in hamilelik haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Güzel yıldızın kadın doğum doktoru ile birlikte çekilen bir fotoğraf karesinin sosyal medyada yayınlanması Hande Erçel’in hamile olduğu iddialarına neden olmuştu. Erçel’in bir etkinlikte çekilen fotoğrafının karın bölgesinde görülen şişlik de iddiaları kuvvetlendirmişti.

Hande Erçel’in hamile olduğu yönündeki iddiaları doktoru yaptığı açıklama ile yalanladı. Hande Erçel'in kadın doğum doktoru Yusuf Olgaç ünlü aktrisle birlikte verdikleri pozu sosyal medya hesabından paylaşarak tesadüfi karşılaşma açıklaması yaptı. Doktor Olgaç tartışmalara neden olan pozu; “Hastanede tamamen tesadüfi bir karşılaşmada çekilmiş bir fotoğraf” ifadeleri ile açıkladı.

Hakan Sabancı ile evlilik hazırlıkları yaptığı iddia edilen Hande Erçel cephesinden hamilelik haberlerine dair henüz bir açıklama gelmedi.

sfswziuayeqvxewrjl569g.webp

s-6613c437c1c477efe647ce4b287e79ee48306773.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.