Murat Boz'a öyle bir reklam teklifi geldi ki herkes şaştı kaldı

Murat Boz'a öyle bir reklam teklifi geldi ki herkes şaştı kaldı
Şarkıcı Murat Boz katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Boz, bir dönem kilolu olduğu zaman gelen reklam teklifini anlatması üzerine sosyal medyada gündem oldu.

Sevilen şarkıları ve jüri üyeliği ve son zamanlarda oyunculuk performansıyla sevenlerinin karşısına çıkan Murat Boz, Youtube'da Melis İşiten'in konuğu oldu. Murat Boz, kilo aldığı dönemlerde başına gelen ilginç reklam teklifiyle sosyal medyada gündem konusu oldu.

Bir dönem tatilde çekilen fotoğrafları sebebiyle çok konuşulmuştu

Murat Boz 2012 yılında bir teknede çekilen tatildeki fotoğraflarının üzerine yılın en çok konuşulan ismi olmuştu. Boz, o zamanlarda kilo alması sebebiyle gündeme gelmiş ve yaşadığı o anlarda hissettiklerini konuk olduğu programda anlatmıştı.

657c03e68600081eff808bfb.webp

"O dönem çok sinirlendim"

Yaz tatilinde üstsüz fotoğraflarının bir gazetenin manşetinde gördüğünü söyleyen Murat Boz, o zaman bu duruma çok sinirlendiğini ve "Memelerim herkesin dilindeydi. Hatta o dönem bir sütyen markasından bana reklam teklifi geldi" itirafında bulundu.

murat-bozun-itiraflari-sosyal-medyayi-salladi.jpg

Salondakiler teklifi duyunca kahkahaya boğuldu

Murat Boz, aldığı reklam teklifini söylemesinin ardından herkes bir anda şaşkına dönerek kahkahaya boğuldu. Boz sözlerine "Şuradan kalkmak nasip olmasın genel markanın teklifinden çok ciddi bir para veriyorlardı, o zaman reddettim ama şu anki kafam olsa saniye düşünmem kabul ederdim" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.