16 Aralık 2023 İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?

16 Aralık 2023 İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?
Meteoroloji tarafından İstanbul'un hafta sonu hava durumu açıklandı. Buna göre 16 Aralık 2023 Cumartesi günü hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından 16 Aralık 2023 Cumartesi günü saatlik İstanbul hava durumu verileri açıklandı. Buna göre il genelinde hafta sonu hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? İstanbul'da hava kaç derece olacak? MGM'den herhangi bir uyarı var mı? Yanıtı haberimizde..

16 Aralık 2023 İstanbul hava durumu

Meteoroloji tarafından alınan verilere göre 16 Aralık 2023 Cumartesi günü hava sağanak yağışlı olacak. Gece saatlerinde başlayacak yağmur, tüm gün etkili olacak.

Sıcaklık oldukça düşecek ve hissedilen sıcaklık 1 dereceyi bulacak. En yüksek sıcaklık 9, en düşük ise 6 derece olması bekleniyor. Rüzgar saatte 30 ila 50 km hızla esecek.

MGM tarafından 16 Aralık 2023 Cumartesi günü İstanbul'un tamamına sarı kod uyarısı verildi. Vatandaşların ani sel ve su baskını, çatı uçması, soba zehirlenmesi, taşkınlar, trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları tavsiye ediliyor.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.