15 Aralık 2023 Balıkesir hava durumu, hava bugün nasıl olacak?

15 Aralık 2023 Balıkesir hava durumu, hava bugün nasıl olacak?
MGM verilerine göre Balıkesir'in saatlik hava durumu verileri açıkladı. Buna göre hava 15 Aralık 2023 Cuma günü nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından Balıkesir il geneli için saatlik hava durumu verileri belli oldu. Peki 15 Aralık 2023 Cuma günü hava nasıl olacak? Balıkesir'de sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? Balıkesir il genelinde hava nasıl olması bekleniyor. İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik hava durumu verileri haberimizde..

15 Aralık 2023 Balıkesir hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından alınan verilere göre Balıkesir hava durumu çok bulutlu ve sağanak yağışlı bir gün olması bekleniyor.

MGM'den alınan verilere göre sağanak yağış sebebiyle Balıkesir geneline turuncu kodlu uyarı verildi. Buna göre yağış saat 18:00'da etkisini göstererek gece boyunca Cumartesi gününe kadar sürmesi bekleniyor.

Sıcaklık en yüksek 19, en düşük ise 12 derece olması bekleniyor. Rüzgar ise saatte 15-20 km hızla esmesi bekleniyor. Balıkesir halkının ani sel ve su baskınları, trafikte aksamalar gibi olumsuz etkilere karşı uyarılıyor.

3-001.jpg

4-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.