15 Aralık 2023 Tekirdağ hava durumu, hava bugün nasıl olacak?

15 Aralık 2023 Tekirdağ hava durumu, hava bugün nasıl olacak?
Tekirdağ il genelinde MGM tarafından saatlik hava durumu belli oldu. Buna göre 15 Aralık 2023 Cuma günü hava nasıl olacak? Yanıtı haberimizde..

Tekirdağ'da yaşayan binlerce vatandaş haftanın son iş gününde hava durumunu ve sıcaklık verilerini sıkça araştırıyor. Buna göre Tekirdağ'da hava nasıl olacak? Meteoroloji tarafından Tekirdağ için uyarılar var mı? Hafta sonu gezmek isteyenler için hava nasıl olacak? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik hava durumunun detayları..

15 Aralık 2023 Tekirdağ hava durumu

Tekirdağ il genelinde 15 Aralık 2023 Cuma günü hava sağanak yağışlı olacak. İl genelinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sarı kodlu uyarı verildi.

Buna göre 15 Aralık 2023 Cuma günü sağanak ve kuvvetli sağanak şeklinde görülmesi beklenen yağmur, sabah saat 06:00'da başlayacak ve etkisini gün boyu gösterecek.

Tekirdağ'da sıcaklık en yüksek 16, en düşük 8 derece olması bekleniyor. Rüzgar saatte 15 ila 30 km hızla esecek. Tekirdağ'da yaşayan vatandaşların sarı kod uyarısı sebebiyle Ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları tavsiye ediliyor. Saatlik hava durumu verileri aşağıdadır.

1-001.jpg

2-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.