13 Aralık 2023 İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?

13 Aralık 2023 İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?
İstanbul'un saatlik hava durumu meteoroloji tarafından açıklandı. Peki 13 Aralık 2023 Çarşamba günü hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek?

Son günlerde değişen havalar birçok kişinin hastalanmasına ve grip olmasına neden olmaya başladı. İstanbul'da güzel giden sıcak havanın diğer gün kapalı ve çok soğuk olması vatandaşların sürekli hava durumu verilerini merak etmesine sebep oluyor. Peki 13 Aralık 2023 Çarşamba günü İstanbul'da nasıl bir hava olması bekleniyor? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? Megakentte hava yeniden soğuyacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik İstanbul hava durumu verileri haberimizde..

13 Aralık 2023 İstanbul hava durumu

İstanbul il genelinde 13 Aralık 2023 Çarşamba günü itibarıyla hava parçalı bulutlu ve ara ara güneşli olacak. Megakentte yağmur beklentisi şuan için bulunmuyor.

İl genelinde sıcaklık en yüksek 14, en düşük ise 10 derece olması bekleniyor. Rüzgar saatte 15-25 km hızla esecek. Nem oranı ise %70 olacak. Megakentte beklenen saatlik hava durumu verilerinin ayrıntıları aşağıdadır.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.