15 Aralık 2023 Cuma İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?

15 Aralık 2023 Cuma İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?
İstanbul için MGM'den saatlik hava durumu verileri açıklandı. Buna göre hava 15 Aralık 2023 Cuma günü nasıl olacak? Meteoroloji ne gibi uyarılarda bulundu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) İstanbul il geneli için 15 Aralık 2023 Cuma günü uyarılarda bulundu. Buna göre saatlik olarak belirtilen hava durumu verilerine göre hava Cuma günü nasıl olacak? Sıcaklık en yüksek kaç derece olarak ölçülecek? İstanbul'da yağmur yağacak mı? Megakentte kar yağışı görülecek mi? Meteoroloji, İstanbullulara ne gibi uyarılarda bulundu? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik hava durumunun ayrıntıları haberimizde..

15 Aralık 2023 Cuma İstanbul hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından İstanbul'un tamamında 15 Aralık 2023 Cuma günü kuvvetli sağanak yağış görülecek. MGM, kuvvetli sağanak sebebiyle sarı kod uyarısında bulundu.

Buna göre Cuma günü saat 11:00'de etkisini göstermeye başlayacak kuvvetli sağanak gece boyunca etkisini sürdürecek. Saatte 20 ila 50 kg yağış düşmesi bekleniyor.

Sıcaklık İstanbul'da en yüksek 16, en düşük ise 9 dereceyi görmesi bekleniyor. Rüzgar saatte 15-30 km hızla esecek. Nem oranı ise %90 seviyelerinde olacak.

İstanbul Valisi Davut Gül tarafından İstanbullulara kuvvetli yağış sebebiyle "Ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması" uyarısında bulundu. Saatlik hava durumu verileri aşağıdadır.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.