Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı, hafta sonu İstanbul'a kar mı geliyor?

Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı, hafta sonu İstanbul'a kar mı geliyor?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınan son dakika verilerine göre hafta sonu bir çok kentte kar yağışı görülecek.

Havanın bir anda soğuması ile birlikte uzmanlar tarafından ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hafta sonu için peş peşe uyarılar geldi. Buna göre hava sıcaklığının hafta sonu itibarıyla 8-10 derece düşmesi bekleniyor.

İstanbul'a kar mı geliyor?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından alınan 5 günlük hava verilerine göre 14 Aralık 2023 Perşembe günü İstanbul başta olmak üzere Marmara ve Ege Bölgesi'nde lodos olacak.

94022.jpg

Hava sıcaklığı 5-6 derece yükselişe geçecek. Cuma günü ise sıcaklık bir anda düşecek ve Cumartesi ve Pazar günleri İstanbul'un yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur olasılığı mevcut.

Özellikle Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinde görülecek kar, İstanbul'da kar yağışı yerine sağanak yağmurlu şekilde görülmesi bekleniyor.

beyaz-asdad-5irl-cover.webp

İstanbullular adeta donacak!

Lodos nedeniyle 14 Aralık 2023 Perşembe günü sıcaklıklar artacak fakat 15 Aralık 2023 Cuma günü sıcaklık bir anda düşerek hafta sonu (16-17 Aralık 2023) İstanbul'da havanın 7-8 derecelerde seyretmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.