AK Partili Özlem Zengin'den "Allah'ın gazabı" açıklaması

AK Partili Özlem Zengin'den "Allah'ın gazabı" açıklaması
AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, bugün mecliste konuşması sırasında fenalaşan Saadet Partili Hasan Bitmez'in bayılması esnasında "Allah'ın gazabı böyle olur" sözlerine açıklık getirdi.

AK Partili Özlem Zengin, Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'in mecliste konuşması sırasında düşüp baygınlık geçirmesinin ardından oturumda bulunan AK Parti milletvekillerinin "Allah'ın gazabı böyle olur" sözleri üzerine açıklamada bulundu.

Zengin, mecliste yaptığı konuşmasında insanlık dışı sözlere ilişkin "Bazı arkadaşlarımız arkada olduğu için olayın ne olduğunu tam olarak anlayamamış olabilirler" dediği ifade edildi.

Sosyal medyadaki eleştirilere yanıt verdi

Özlem Zengin yaşanan tatsız olayla ilgili sosyal medyada yer alan eleştirilere dikkat çekerek "Dışarıdan izleyenlerin, bir zalimlik içerisinde konuya yaklaştığını okuyorum, görüyorum." diyerek konuya açıklık getirdi

ozlem-zengin-aa-1526337.jpg

"Şuan siyaset yapma zamanı değil"

AK Partili Zengin, yaptığı konuşmasında Saadet Partili Hasan Bitmez için "Bir milletvekili arkadaşımız şu an canıyla cebelleşiyor. Şu an siyaset yapma zamanı değil, insani olarak kucaklaşma vaktidir. TBMM aynı zamanda bu birlikteliğin gösterildiği yerdir" diyerek Bitmez için dua ettiklerini vurguladı.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.