"Bebeleri pistten alalım" demişti, Hadise'den açıklama geldi!

"Bebeleri pistten alalım" demişti, Hadise'den açıklama geldi!
Hadise, geçtiğimiz gün İstanbul'da verdiği konser sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bebeleri pistten alalım" demişti. O sözlerin ardından kime ima ettiği merak konusuyken Hadise'den cevap gecikmedi.

Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Alanı'nda geçtiğimiz gün konser veren Hadise, gösteri şovları ve sahnedeki pozlarını sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaşmış ve paylaşımının altına "Norm Ender ne diyordu? Bebeleri pistten alalım" notunu düşmesiyle ortalık bir anda karışmıştı.

gbaxqb6w4aauweb.jpeg

O sözlerin kime ima edildiği merak konusu olmuştu

Hadise'nin sahne aldığı etkinlik alanında, bir önceki gün şarkıcı Ece Seçkin'in de konser vermesi birçok kişi tarafından Ece Seçkin'e ima edildiği iddia edilmişti. Seçkin'in ise Hadise'ye yanıt olarak Ezhel'den bir söz alıntılayarak verdiği cevap ise tartışmanın fitilini ateşlemişti. Aleyna Tilki ve İrem Derici için de bu sözlerin söylenmiş olabileceği söylenerek kafalar karışmıştı.

Ortalığı karıştıran Hadise'den yeni açıklama geldi

Hadise, sosyal medyada atılan iddiaları görünce attığı hikayede "Ortalığı karıştırırken benim kaçış şeklim" diyerek iddialara güldüren bir yanıt vermişti.

Bugün de İrem Derici'ye sorulan Hadise'nin sözleri üzerine "Ben o topa girmem" diyen Derici'ye Hadise ise son noktayı koyarak yanıt verdi.

gbaxqbww4aa-6uc.jpeg

"Başarılı kadınlardan polemik çıkmaz"

Hadise, X üzerinden İrem Dericinin sözlerinin alıntı yaparak ortalığı karıştırdığı sözlerinin ardından son açıklamasını yaptı. Hadise; "Bu güzel ve başarılı kadınlardan istediğiniz o polemik asla çıkmaz arkadaşlar! Ama daha çok eğleniriz o ayrı! Aleyna da, İrem de, Ece de dinlemekten ve izlemekten çok keyif aldığım kadınlar. Her birimiz kendi yolunda ilerleyen çok başarılı kadınlarız. Elbette düştüğümüz, kalktığımız anlar olacaktır ve oldu da. Ama hep birbirimize destek olarak daha da güçleneceğiz çünkü daha çok şarkılar söyleyeceğiz ve dans edeceğiz! " dedi.

hadise-aciklama.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.