Eylül Öztürk aylık kazancını açıkladı

Eylül Öztürk aylık kazancını açıkladı
Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, son günlerde birçok fenomen hakkında başlatılan soruşturma kapsamında mal varlığına el konulmasının ardından aylık kazancını açıkladı.

Son günlerde kara para aklama suçlaması nedeniyle cezaevinde bulunan Dilan Polat Engin Polat çiftinden sonra başlatılan soruşturma sebebiyle 740 fenomen hakkında mal varlığına el konulmuştu. O fenomenler arasında şarkıcı, fenomen ve güzellik merkezi sahibesi Eylül Öztürk'de bulunmasının ardından ortaya atılan pek çok iddia için Öztürk açıklamada bulundu.

655c707ee14f2adf329e01c3.webp

Gözyaşları içinde mal varlığına el konulduğunu anlatmıştı

Geçtiğimiz gün Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yaklaşık 740 sosyal medya fenomeninin mal varlığına tedbiren el konulmuştu. Eylül Öztürk sosyal medya hesabından çalışanları ve şubelerinde hizmet gören vatandaşlar için emeklerinin gittiğini ve çalışanlarını koruyamadığı için gözyaşlarına boğulmuştu. Şubelerine kayyım atanan Eylül Öztürk, bugün yaptığı paylaşımda aylık kazancını açıkladı.

eylul-ozturk-trendyol-kazanc.jpeg

Sosyal medya hesabından Kasım ayı kazancını açıkladı

Eylül Öztürk, son olarak günlerdir konuşulması ve hakkında çıkan iddialara yanıt olarak sosyal medya hesabı üzerinden Kasım ayındaki kazancını açıkladı. E-ticaret sitesi üzerinden Kasım ayında 2 milyon 46 TL, Aralık ayında ise 384 bin TL kazandığını açıklayan Öztürk yaklaşık 1 ayda 3 milyon TL'ye yakın para kazanmış oldu. Öztürk'ün yaptığı paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden aylık kazancı oldukça konuşulmaya devam ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.