Vuslat Doğan Sabancı'dan kaza sonrası ilk fotoğraf!

Vuslat Doğan Sabancı'dan kaza sonrası ilk fotoğraf!
Yunanistan’da deniz kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı’dan aylar sonra ilk fotoğraf geldi.

Vuslat Doğan Sabancı, eşi Ali Sabancı ile birlikte 25 Ağustos 2023 tarihinde Yunanistan’ın Leros adasında bot kazası geçirmişti. Kazanın ardından İstanbul’da tedavi altına alınan Sabancı aylar sonra ilk kez kendi fotoğrafını yayınladı.

Vuslat Doğan Sabancı kişisel Instagram hesabından Financial Times dergisi ile yaptığı röportaja ait fotoğrafları yayınladı. İstanbul’daki evinde gerçekleşen röportajdan kareler paylaşan Sabancı’nın o görüntüleri büyük yankı uyandırdı.

Böylece Vuslat Doğan Sabancı 5 ay önceki kazanın ardından ilk kez kendi fotoğraflarını paylaşmış oldu. Sabancı’nın kareleri kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Sabancı fotoğrafları; "Financial Times’ın özel çalışması için röportaj vermek büyük keyifti. Bu önemli yayında Vuslat Vakfı’nın Cömert Dinleme konusunda yaptığı çalışmalara yer vermesi beni ayrıca mutlu etti. Ağustos ayında yapılan röportaj bu hafta sonu yayımlandı. Rosanna Dodds'a ve resimler için Kerem Uzel’e teşekkür ederim" ifadeleri ile yayınladı.

Kazanın ardından tedavi için Amerika Birleşik Devletleri’ne giden Sabancı’nın bir dizi estetik operasyon geçirdiği iddia edilmişti.

İşte Yunan adalarında geçirdiği deniz kazasının ardından Vuslat Doğan Sabancı’nın son hali:

141719496-vuslat-dogan-sabanci-lz6wcover.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.