Hadise ve Ece Seçkin arasında olaylı atışma "Bebeleri pistten alalım"

Hadise ve Ece Seçkin arasında olaylı atışma "Bebeleri pistten alalım"
Şarkıcı Hadise, dün sahnede gösterdiği performansının ardından sosyal medya hesabından "Bebeleri pistten alalım" notunu düşmesinin ardından meslektaşı Ece Seçkin duruma sessiz kalmayarak açıklama yaptı.

Şarkıcı Hadise, dün İstanbul'da gerçekleştirilen bir etkinlikte sahne aldı. Verdiği konserdeki görsellerini paylaşan Hadise, "Bebeleri pistten alalım" notunu düşünce ortalık bir anda karıştı.

657688410c77c251-w1200xh1500.webp

Hadise dün Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda düzenlenen organizasyon kapsamında sahne aldı. Güzel şarkıcı sahnede çekilen fotoğraflarını ve dans koreografilerini de içeren görselleri Instagram üzerinden paylaşımda bulundu. Paylaşımın altına Norm Ender'den alıntı yaparak "Bebeleri pistten alalım" notunu düşen Hadise, birçok sanatçı arkadaşının tepkisine neden oldu.

Aynı sahnede Ece Seçkin de konser vermişti

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen organizasyon kapsamından şarkıcı Ece Seçkin de sahne almıştı. Hadise'nin "Bebeleri pistten alalım" sözlerine yanıt olarak rapçi Ezhel'den "Bebeler her b.ku biliyorlar, boşuna yapıcan bize lolo" diyerek ortalık bir anda karıştı.

40888461010924146986036056557236300954866670njpg-zyqgym5pteootmuhlj5ybq.jpg

Şarkıcı Ece Seçkin, Hadise'den önceki gün sahne alması sebebiyle bu sözlerin üzerine alındığı ve Hadise'nin aslında Ece Seçkin ya da Aleyna Tilki için söylediği iddia edildi.

Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde müzik sektörüne sitem etmişti

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde müzik sektöründe istediği mekanlara çıkamadığını ve bazı sanatçıların da sektördeki mekan sahipleriyle birlikte zorbalık ettiğini açıklamıştı. Hadise'nin yaptığı olaylı paylaşımın üzerine bu sözlerin de Aleyna Tilki'ye ima edilebileceği iddia edildi.

1080xauto-001.webp

"Ortalığı karıştırırken ben"

Hadise, Ece Seçkin'in verdiği cevabın ardından yaptığı paylaşımla ortalığı karıştırdığını kabul ederek sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Hadise attığı hikayesinde "Ortalığnı karıştığını görünce aranızdan ayrılış şeklim" diyerek komik bir sözle son noktayı koydu.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.