Sahnede talihsiz kaza! Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı!

Sahnede talihsiz kaza! Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı!
Genç oyuncu Burak Dakak tiyatro oyunu sırasında bir kaza geçirdi. Parmağı çıkan ünlü aktör hastaneye kaldırıldı.

Demet Akbağ ve Salih Bademci gibi isimlerle birlikte rol aldığı Aydınlıkevler adlı tiyatro oyunu ile adından söz ettiren son dönemin öne çıkan oyuncularından Burak Dakak’ın talihsiz kazası.

Genç oyuncu Burak Dakak’ın sahnede ayak serçe parmağı çıktı. Kaza geçtiğimiz gün İstanbul’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnelenen Aydınlıkevler oyunu sırasında meydana geldi.

Oyun esnasında kaza geçiren Dakak’ın sahnede terlik giyerken talihsiz olayı yaşadığı öğrenildi. Kaza sonrası Dakak apar topar hastaneye kaldırıldı. Dakak’ın ayak serçe parmağında çıkık olduğu yapılan tetkiklerin ardından ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Dakak’ın özel bir hastanede tedavi altına alınması nedeniyle Aydınevler adlı tiyatro oyununun yarım kaldığı öğrenildi.

burak-dakak-3.webp

Dakak’tan açıklama geldi

Ünlü aktör Burak Dakak olayın duyulmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Herkese teşekkür eden Dakak sağlık durumu hakkında şunları söyledi: "Ufak bir kaza geçirdim. Şu an daha iyiyim, iyileşiyorum. Arayan, soran geçmiş olsun dileği ileten herkese çok teşekkür ederim. Kısa sürede şahane seyircimizle tekrar buluşmak dileğiyle"

bu.png

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.