Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde Abdullah ve Alev evleniyor!

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde Abdullah ve Alev evleniyor!
Cuma günlerinin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde bu hafta merakla beklenen yeni bölüm fragmanı izleyicileri ekrana kilitledi.

Show TV'nin Cuma akşamları seyircisini ekrana kilitleyen sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde, bu haftaki bölüm izleyiciler tarafından şimdiden merak ediliyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Alev evlenmek için Rüzgar ile süreci hızlandırırken, Abdullah'ın son dakika Alev'e açılması geceye damgasına vurmuştu. Kızılcık Şerbeti'nin 42. bölümünde Abdullah, artık duygularına söz geçiremez ve Alev'e eşi Pembe'den boşanacağını ve evlenme demek için gitmesinin ardından bölüm sona ermişti.

kizilcik-serbeti-ikiye-boldu.webp

Merakla beklenen fragman yayınlandı

Kızılcık Şerbeti'nde heyecanla biten 42. bölümün ardından dizinin sevenleri yeni bölüm fragmanını heyecanla beklemeye başladı. Bu hafta yayınlanacak 43. bölümün tanıtımı yayınlandı. Buna göre Abdullah, Pembe ile konuşur ve boşanmak istediğini söyler. Alev ise evlenmekten vazgeçer ve durumu Rüzgar'a söyler. Ortalık bir hayli karışır. Rüzgar, Alev'i ikna etmek için uğraşır fakat sözünü geçiremez. Diğer yandan da Pembe depresyona girer ve ev halkı Abdullah ve Alev'i suçlamaya başlar.

s-b156d878c34cfac4f593d2f898e9311169fa8af0.webp

"Hevesini alsaydın"

Kızılcık Şerbeti'nde yayınlanan fragmanda Pembe, eşine evliliğinden vazgeçmemesi için direnirken Abdullah'a söylediği sözler ile gündem olmayı başardı. Pembe karakterinin eşine "Madem gönlün kaydı, hevesini alsaydın" sözleri sosyal medyada fragmanın yayınlanmasıyla en çok konuşulanlar arasına yerleşti. Dizinin merakla beklenen bölümünde Ömer'in fenalaşmasıyla hastaneye kaldırılır ve korkulan ameliyat gerçekleşir. Peki Ömer yaşayacak mıdır? Yanıtı 17 Aralık 2023 Cuma akşamı belli olacak.

Sosyal medyada Alev'e mesajlar yağıyor!

Kızılcık Şerbeti'ne hayat veren oyuncu Müjde Uzman'a, dizinin yeni bölüm fragmanın yayınlanmasının ardından ilginç yorumlar yapılmaya devam ediyor. Uzman'ın sosyal medya hesabına mesaj atan dizinin mudavimleri, "Rüzgar'ı bırakma, Apo ile evlenme" gibi yorumlar yapıyor. Sevilen dizi bu zamana kadar Youtube'da toplan 1 milyar izlenmeye ulaştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.