Milli futbolcuya eşinden milyon euroluk şantaj!

Milli futbolcuya eşinden milyon euroluk şantaj!
Eski milli futbolcu Mevlüt Erdinç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eşine ateş püskürdü!

Mevlüt Erdinç’in eşi hakkında yaptığı açıklamalar olay yarattı! Fenerbahçe’de de forma giyen eski milli futbolcu Mevlüt Erdinç eşinin kendisine şantaj yaptığını ve çocuklarını göstermediğini iddia etti.

Mevlüt Erdinç’in Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar dudak uçuklattı. Lig 1 Türkçe hesabında yer alan haberine göre, Erdinç eşinin 5 aydır çocuklarını kendisine göstermediğini söyledi. Kendisinden 1 milyon euro isteyen eşine parayı yatıracağını söylediğinde oğluyla telefonda görüşebildiğini ifade etti.

Çocuklarını nerede olduğunu bilmediğini dile getiren Mevlüt Erdinç, para ile şantaj yapılması nedeniyle bu açıklamaları yaptığını da belirtti. Erdinç kariyerinin başında evlendiği eşinin kariyeri bitince kendisinden ayrılma kararı aldığını da açıkladı.

“Çocuklar senden değil” iddiası

Ünlü futbolcu Mevlüt Erdinç, eşinin ailesinin çocukların kendisinden olmadığını söylediğini ancak talep ettiği DNA testi isteğinin de kabul edilmediğini söyledi.

“Çocuklarımın yerini bilmiyorum”

İşte Mevlüt Erdinç’in çok konuşulacak o paylaşımlarında yer alan ve Türkçe’ye çevrilen ifadeleri:

“Eşim Taleb Erding’ten 5 aydır haber alamıyorum. Nerede olduklarını bilmiyorum, çocuklarımı bana göstermiyor. Bu durumu artık herkesin bilmesini istiyorum çünkü benden para almak için şantaj yapması insanlık dışı bir davranış.”

s-b081099e5e5bc45841f843ac174e04d63f3e89c8.webp

"Eşime mail yoluyla ulaştım ve kendisinin hesabına 1M euro yatıracağımı söyledim. Bu sözlerimin ardından cumartesi günü oğlum beni görüntülü aradı. Kariyerimin başında benimle evlenen ve kariyerime son verdiğim günün ertesi benden ayrılma kararı alan, bugüne kadar çok sevdiğim eşim…"

"Para hiçbir zaman çok değer verdiğim bir şey olmadı. Çocuklarım ve anneleri hiçbir zaman yokluk görmediler ve bundan sonra da görmeyecekler çünkü benim değerlerim böyle ve üzerime düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğim. Para önemsiz benim için."

“Çocuklar senden değil”

"Eşimin ailesi beni arayarak çocukların benim olmadığını söyledi. Sürekli şehir dışında olduğum için DNA testi talep ettim. Kabul etmediler ve çocuklarımı göstermiyorlar. Nasıl bı kadar kötü olabilirsiniz? Para tüm aileleri yıkıyor maalesef.”

"18 yıllık profesyonel bir kariyer. Beni tanıyanlar ne denli sorumlu, dürüst, saygılı ve yardımsever biri olduğumu biliyorlar. Hiç kendimi düşünmedim, dünyanın en güzel mesleğini yaptım ve sahada her zaman her şeyimi verdim."

“Bağımlılıklarımdan kurtulup tedavi oldu”

"Depresyon ve bağımlılıklarımdan kurtulmak için eşimin desteği olmadan her şeyi yaptım ve tedavi oldum. Kendisiyle ancak 5 ay sonra 1 M euro teklif ettikten sonra tekrar iletişim kurabildim, bu durumun herkes tarafından bilinmeye değer bir konu olduğunu düşünüyorum.”

"Taleb (eşi) evlilik iyi günde kötü günde beraber zor günlerde birbirine destek olmaktı, sen de çok iyi biliyorsun ki ben hep sizin iyiliğinizi isterim. Parayı ben kazandım ama başkaları çıldırdı oysa ben seni kendimden daha zengin yaptım ama olsun ailemsiniz hak ediyorsunuz."

“Bu iş burada bitmeyecek”

"Ben daima kötülüğe iyilikle cevap veren birisiyim. Benim vicdanım rahat, çocuklarımın annesinin yalnızca iyiliğini istiyorum. Her zaman olduğu gibi tek isteğim iyi ve rahat bir yaşamınızın olması. Kötülük sahibine döner. Neyse ki ilahi adalet var."

"Bu iş burada bitmeyecek. Sana ve çocuklarıma sahip çıkmaya devam edeceğim. Çocukları hak etmediğimi söyleyen ailen, benim çocuklarımın mutluluğuna karar veremez."

"Sen mükemmel bir kadın ve annesin fakat ailenin etki ve korkusu altında kalarak çocuklarını düşünmedin. Üstelik onları benden gizledin. Senin ailen bizdik. Çocuklarımı görmek istiyorum ve buna en az senin kadar hakkım var. Bu onlar açısından önemli ve üzücü ama bir tepki vermek zorundaydım."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.