Ekrem İmamoğlu’nun Mehmet Mert’e yıllar önce yaptığı açıklamalar yeniden gündem oldu!

Ekrem İmamoğlu’nun Mehmet Mert’e yıllar önce yaptığı açıklamalar yeniden gündem oldu!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert’e yıllar önce yaptığı açıklamalar sosyal medyada yeniden gündem yarattı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eski belediye başkanı olduğu Beylikdüzü ilçesi ve doğum yeri olan Trabzon hakkında yıllar önce yaptığı açıklamalar yeniden gündemde…

Ekrem İmamoğlu, 2011 yılında CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı olduğu günlerde Kanal 9 programında yayınlanan Mehmet Mert ile Mertçe Söyleşiler programına konuk olmuştu. Programda birçok çarpıcı açıklamaya imza atan İmamoğlu’nun Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili söyledikleri ise sosyal medyada bir kez daha gündeme geldi..

Programa katıldığında 40 yaşında olduğunu açıklayan Ekrem İmamoğlu, hayatının 20 senesinin Beylikdüzü’nde 18 senesinin ise Trabzon’da geçtiğini belirtti. Yöresel kimlikleri bir zenginlik olarak kabul ettiğini söyleyen İmamoğlu, yöresel kimlikler üzerinden yapılan siyaseti ise ahlak dışı olarak tanımladı.

Memleketi olan Trabzon’dan çok Beylikdüzü’nü sevdiğini söyleyen İmamoğlu, zaman zaman Trabzonlu, Trabzonsporlu ve Trabzonspor Kulübünde yönetici olduğunu unuttuğunu da sözlerine ekledi.

İşte 12 yıl aradan sonra yeniden gündem olan Ekrem İmamoğlu’nun o sözleri:

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.