Mehmet Ali Erbil'den Acun Ilıcalı'ya olay gönderme!

Mehmet Ali Erbil'den Acun Ilıcalı'ya olay gönderme!
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda Acun Ilıcalı hakkındaki sözleri gündem oldu. Erbil, Acun Ilıcalı için "3-5 yılda nasıl zenginleşti, ben 50 yıldır televizyon starıyım benin ne kanalım var ne de bir uçağım" dedi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya üzerinden katıldığı bir canlı yayında ilginç açıklamalarda bulundu. Erbil, başarılı programcı ve iş insanı Acun Ilıcalı ile ilgili sözleri gündem oldu.

"50 yıldır televizyon yıldızıyım, benim kanalım, uçağım yok"

Mehmet Ali Erbil, yaptığı açıklamasında Acun Ilıcalı'nın Televole'de muhabirlik yaptığı dönemde "benden röportaj koparabilmek için 1 saat kapımda beklerdi." diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

acun-ilicali.jpg

"3-5 yılda kanalları, spor kulüpleri, uçakları var, benim yok"

Erbil, sözlerine Acun Ilıcalı'nın 3-5 yılda muhabirlikten nasıl bu kadar zengin olduğunun altını çizdi. Sözlerine "Ben 50 yıllık televizyon yıldızıyım, benim ne uçağım ne de kanalım var. Artık bunu kamuoyuna sunuyorum" diyerek sözlerine son verdi.

cem-davran.jpg

Çarkıfelek yeniden ekrana gelecek

Mehmet Ali Erbil ile özdeşleşen Çarkıfelek formatlı televizyon yarışması yeniden ekranlara gelecek. TV8 ekranlarında yayınlanması beklenen programın sunucusunun Cem Davran olması bekleniyor.

carkifelek-2923.webp

İşte Mehmet Ali Erbil'in sosyal medyada yaptığı açıklaması..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.