Buray'dan sevgilisi Ezgi Şenler'in kafasını çok karıştıracak evlilik yorumu

Buray'dan sevgilisi Ezgi Şenler'in kafasını çok karıştıracak evlilik yorumu
Kral Müzik YouTube kanalında Serhat Tekin’in konuğu olan Buray'a evlilik sorulunca "Sanmıyorum. Ben bir kere denedim. Olmuyor. Zor bir hayat stili. Ama tabii büyük de konuşmak olmaz." ifadelerini kullandı.

Pop müziğin sevilen ismi Buray, yaklaşık 8 aydır oyuncu Ezgi Şenler ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Şarkıcı bir Youtube kanalında Serhat Tekin'in konuğu oldu. Tekin'in sorduğu “İleride evlilik haberini alır mıyız?” sorusuna verdiği cevap ile “Sanmıyorum. Ben bir kere denedim. Olmuyor. Zor bir hayat stili. Ama tabii büyük de konuşmak olmaz.” sevgilisi Ezgi Şenler'in bu konuda ne düşündüğü merak konusu oldu.

01c4e9fb-936e-4bb6-943a-5aec0581082eresim1.jpeg

Serhat Tekin’in "Kız arkadaşın Ezgi Şenler bir oyuncu. Hiç işlerine karışır mısın? Mesela senaryolara bakar mısın?" sorusuna Buray, "Yok karışmam. İşine saygı duyuyorum. O kendine yakışanı, en iyi gelen şeyi seçebilecek biri. Tavsiye verdiğimiz zamanlar oluyor işlerimizde. Destek veriyoruz birbirimize. Ezgi’nin geleceği çok parlak. Yetenekli biri." cevabını verdi.

Ses Kaslarım Arnold Schwarzenegger’in Pazıları Gibidir

Şarkıcı, sahne performansları için aldığı övgülerden bahsedilince, “Çocukluğumdan beri şarkı söylüyorum ve sahne için yaratıldığımı düşünüyorum. 9-10 gece üst üste konser yaptım ve hiç sesim kısılmadı. Ses kaslarım Arnold Schwarzenegger’in pazıları gibidir.” dedi.

Buray daha önce de sevgilisi Ezgi Şener'le evlilik düşünmediğini dile getirmişti

"İstersen", "Mecnun" ve "Alaz Alaz" gibi şarkıları seslendiren şarkıcı Buray özel hayatıyla ilgili de sık sık konuşuluyor. Daha önce evlilikle ilgili kendisine soru yöneltilince "Çok evlenilecek adam olduğumu sanmıyorum. Kariyer odaklıyım daha çok. Konu evse zaten ben eve gitmiyorum." cevabıyla yine kafaları karıştıran açıklamalarda bulunmuştu.

ekran-goruntusu-2023-12-16-210921.png

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.