Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Ekim Puanları! Ceyda kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Ekim Puanları! Ceyda kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz yarışması olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Ceyda Genç yarışacak. Peki, Ceyda kaç puan aldı? İşte detaylar...

Haftanın beş günü yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Her anı büyük bir keyifle seyredilen ve lezzet dolu olan programda gözler Ceyda'ya çevrilecek. Bugüne kadar rakiplerini yorumlayan ve puanlarını veren güzel yarışmacı, kendisine ayrılan sürede mutfakta marifetlerini sergileyecek. Peki, Ceyda kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Ekim Puanları haberimizde yer almaktadır.

"Bu yarışma bugün benim!"

Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde Zuhal Topal'La Yemekteyiz'de yine yarışmacılar arasındaki söz düelloları devam ediyor. Aleyna'nın Özlem'e "37 yaşındasınız ama 45-50 gibi görünüyorsunuz" deyince herkes şoke oldu. Zuhal Topal yüzünü kapattı. Ceyda ise çok iddialı olduğunu ve bugün yarışmayı kazanacak puanları alacağını söyledi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda kaç puan aldı?

Özlem ve Sadettin sonrasında kolları sıvayacak olan Ceydan oldukça iddialı. Programda en iyi yemekleri yapacağını söyleyerek 75 bin liralık ödülü evine götüreceğini söyledi. Kendisinin alacağı puanlar da araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Rakiplerinin puanları haberimize eklenecektir.

Hasan:
Sadettin:
Özlem:
Aleyna:
Zuhal Topal:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.