Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Ekim puanları! Özlem kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Ekim puanları! Özlem kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu programda Özlem yemeklerini hazırlayacak. Özlem kaç puan aldı? İşte detaylar...

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için kolları sıvayacağı programda gözler bugüne çevrildi. Açılışı yapacak olan isim Özlem olarak açıklandı. Kendisine verilecek sürede hamaratlığını göstermek amacında. İzleyiciler de elde edeceği puanları merak ederek araştırıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem kaç puan aldı? 9 Ekim puanları haberimizde.

Efsanelerden biri olmaya geldim

Bugün milyonların karşısına çıkarak villada elinin marifetini kanıtlamak isteyen Özlem Doğru, yemeklerini rakipleri ve Zuhal Topal'a beğendirmek zorunda. Zira puan seviyesi genelde düşük kalabiliyor ve yarışmacıların beğenme noktası çok üst düzeyde. Bazıları da kendi gününe oynayabilmek adına bu strateji ile yarışıyor. Kendisinden emin olan Özlem; "En efsane isimlerden biri olmaya geldim" dedi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem kaç puan aldı?

Yemekleriyle şov yapacak Özlem, özellikle sahibi olduğu kurabiye dükkanı nedeniyle tatlısıyla çok daha fazla puanı almaya çalışacak ancak diğer lezzetlerde de oldukça iddialı. Rakiplerine kendisini beğendirebilmek adına hem hızlı olmalı hem de elinin ayarını tutturmalı. Kendisinin puanları haberimize eklenecektir.

Aleyna Büşra:
Hasan:
Sadettin:
Ceyda:
Zuhal Topal:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.