Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Kasım Pazartesi puanları | Onur Özuyanık kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Kasım Pazartesi puanları | Onur Özuyanık kaç puan aldı
TV8'in öğle sonrasından Masterchef Türkiye'ye kadar geçen sürede izleyicilerin karşısına çıkan yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun ilk gününde yarışacak isim Onur Özuyanık olarak belirlendi. Kendisinin yemekleri ve menüsü kadar puanları da merak konusu. Peki, Onur Özuyanık kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Kasım Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Yapımcılığını Dual Yapım'ın üstlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün yayınlanan 46. bölümle başladı. Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği programın yeni haftasındaki ilk yarışmacı da açıklandı. Buna göre Onur Özuyanık kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yaparak birinciliği kazanmak istiyor. Kendisi paylaşılan fragmandan bu yana adından çok söz ettirmiş ve herkesin beklentisini yükseltmişti. Bu sebeple de hakkında birçok araştırma yapılıyor ve gün sonu bekleniyor. Peki, Onur Özuyanık kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Kasım Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Onur'un menüsü

Bu haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri olarak boy gösteren Onur Üzuyanık eşi ile birlikte programda yer aldı. Eşi zaman zaman hazır sofraya geldiğini ve yemeklerini çok beğendiğini söyleyerek kendisine güvendiğini belirtti. Onur da masadaki yemeklerin yanı sıra pergformansıyla merak konusu oldu. Genç yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Onur'un menüsü haberimizde yer alıyor;

Ekşişi pancar çorbası
Patlıcan kapama
Kabak dolama
Perde pilavı
Çoban salata
Halka tatlısı

Yemekteyiz Onur Özuyanık
 


 

Yemekteyiz Onur kaç puan aldı?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Onur'un gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.