Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Kasım Salı puanları | Beyza Yılmaz kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Kasım Salı puanları | Beyza Yılmaz kaç puan aldı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün yepyeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Dün başlayan haftanın ilk gününde yarışan isim Onur Üzuyanık olmuştu. Bugün de Beyza Yılmaz mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek. Seyirciler güzel yarışmacının performansını merak ediyor. Peki, Beyza Yılmaz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen günlük yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların beş gün boyunca menülerinde bulunan yemekleri hazırlayarak puanlarını aldığı zorlu maratonda yarışacak ikinci isim Beyza Yılmaz olarak açıklandı. 24 yaşındaki genç yarışmacı oldukça iddialı ve bunun için hazır. Alışveriş sonrası mutfağa girerek elinin yeteneklerini konuşturmak amacında. Peki, Beyza Yılmaz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Beyza kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Beyza Yılmaz 24 yaşında. Aslen Trabzonlu. .Metalurji ve malzeme Mühendisi. Bu yıl açıköğretimden aşçılık bölümü okumaya başladı. Son senelerde aynı zamanda yemek tarifleri ve görselleri paylaştığı Instagram hesabı var. Boş zamanlarında yeni ve farklı tarifler denemekten hoşlanıyor.

Instagram hesabı @beyz.kitchen_'dir.


 

Yemekteyiz Beyza hangi yemekleri yaptı?

16 Kasım Salı günü yayınlanan bölümde yarışmacı olarak Türkiye'nin karşısına çıkan Beyza Yılmaz'ı annesi Nurten Yılmaz ve teyzesi Şerife destekledi. Kendisinin Instagram hesabındaki paylaşımları sebebiyle beklentiler de çok büyüktü. Binlerce kişinin takio ettiği güzel yarışmacının menüsü de merak konusuydu. 8 yaşından bu yana mutfakta olan Beyza yemeklerini açıkladı.

Beyza Yılmaz'ın menüsü

  • Köz kırmızı biber çorbası
  • Ekşili yaprak sarması
  • Havuçlu mantar tava
  • Talaş kebabı
  • Taze naneli bulgur pilavı
  • Kuru kayısılı roka salatası
  • Midye baklava
     

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza


 

Yemekteyiz Beyza kaç puan aldı?

Yeni haftanın ikinci yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Beyza'nın gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.