Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mart puanları! Emine Karataş kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mart puanları! Emine Karataş kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacıdan biri Emine ve ilk yarışacak isim olarak açıklandı. Peki, Emine Karataş kaç puan aldı? Yemekteyiz 25 Mart puanları burada.

Beş yarışmacının her hafta birincilik için ter döktüğü Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir maraton daha başlıyor. Bugünden itibaren Oğuzhan, Büşra, Serdem ve Dilek'e karşı mücadele verecek olan Emime, en yüksek puanı alabilmek adına kolları sıvayacak. Önce alışverişe çıkıp ardından da mutfakta da hünerlerini sergileyecek güzel yarışmacının performansı da merakla bekleniyor ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Emine Karataş kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

Köpeğiyle geldi

Bu haftanın ilk yarışmacısı olarak açıklanan Emine Karataş, köpeğiyle birlikte villaya geldi. Ancak bu durum Oğuzhan ve Dilek tarafından hoş karşılanmadı. Özellikle Dilek; "Ben de oğlumu yanımı alıp yanıma oturtsaydım" diye tepki gösterdi. Oğuzhan da yemek yenen bir yerde hayvanın bulunmaması gerektiğini savundu.

427928690-690709226361503-611960135461363926-n.jpg

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mart puanları

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 25 Mart 2024 Pazartesi günü yayınlanacak olan 571. bölümünde yarışacak Emine Karataş'ın yemekleri merak konusu. Adanalı olması nedeniyle gastronomi şehri memleketinden nasıl bir tarifle yarışmacılar ve izleyicilerin karşısına çıkacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Mutfakta hünerlerini en iyi şekilde göstermek zorunda ancak rakiplerinin kendisi için nasıl bir senaryo planladığı da da kaderinin belirlenmesinde rol oynayacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mart puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.