Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Kasım puanları! Nur Döne Kebapçı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Kasım puanları! Nur Döne Kebapçı
TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bugünkü yarışmacı ise Nur Döne Kebapçı. Peki, Nur Döne Kebapçı kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Kasım puanları...

Zuhal Topal'ın sunumuyla milyonların karşısına çıkan Yemekteyiz'de yeni haftanın ikinci günü başlıyor. Beş yarışmacı arasından dün Hilal İsen yarışmıştı. Bugün ise sıra Nur Döne Kebapçı'da. Gaziantep yöresine ait lezzetlerle rakipleri ve başarılı sunucunun önüne çıkması beklenen genç ismin performansı merakla bekleniyor ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Nur Döne Kebapçı kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.

Yöresel lezzetler görücüye çıkıyor

Bugün memleketinin hakkını vermek isteyen Nur Döne Kebapçı, çiğ köfte ve diğer lezzetlerle birlikte mönüsünü oluşturacak. Ardından da mutfağa girip yemeklerini hazırlayacak. Rakiplerinin yorumlarıyla birlikte puanlarını alacak. Bu da hafta için kaderini belirleyecek gibi gözüküyor.

Nur Döne Kebapçı kaç puan aldı?

Bugün önce alışverişe gidip sonrasında da villada marifetlerini konuşturacak genç yarışmacı, özellikle Rüveyda ve Ali'nin yorumlarına nasıl cevap verecek merak konusu. Zira Hilal ile girdiği tartışmada Rüveyda "Çekirdek var mı?" yorumuyla Zuhal Topal'a kahkaha attırmayı dahi başardı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Kasım puanları açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.