Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Ocak puanları! Kaan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Ocak puanları! Kaan kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. hafta ortasında Kaan yarışacak. Peki, Kaan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Ocak puanları haberimizde yer almaktadır.

Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik için ter döktüğü Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni gününden ekranlara merhaba diyor. Hafta ortasında devam edecek rekabette yarışacak isim Kaan olarak açıklandı. Genç yarışmacı gerçek hayattaki deneyimini programa yansıtmak ve birincilik elde etmeye çalışacak. Kendisinden beklentiler de oldukça büyük. Peki, Kaan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Ocak puanları haberimizde yer almaktadır.

Vicdansızsınız!

Bugün adını zirveye yazdırmak isteyen beş yarışmacı arasından biri olan Kaan, Ayşe'nin tepkisine verdiği cevapla adından söz ettirdi. Yediği ete pişmemiş diyen rakibine "Önce su iç" dedi ardından da "Vicdansızsınız" ifadelerini kullandı. Diğer yandan Melek de yine Ayşe ile tartışıp masaya yumruk vurdu.

Kaan kaç puan aldı?

3 Ocak 2024 Çarşamba tarihinde Zuhal Topal'ın 513'üncü bölüm yarışmacısı olarak açıklanan Kaan'ın menüsü ve yemekleri merak konusu. Hem şeflik yapan hem de işletmesi bulunan Kaan, zaman zaman gergin anlar yaşayacak. Ancak hedefini sonuna kadar kovalaması ve elinin lezzetini tutturması gerekiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Ataberk Yeşil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.