Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müslüm Can kimdir? Instagram hesabı var mı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müslüm Can kimdir? Instagram hesabı var mı?
TV8 ekranlarında yer alan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasıan merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu mücadeleye katılan isimler belli oldu. Buna göre haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan Can, cuma gününe kadar birincilik için ter dökecek. Yakışıklı isim için internette araştırmlarda bulunuluyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Can kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde perofrmanslarını sergileyip diğer bölümlerde ise puan vererek yorumlarıyla birinciyi belirlediği zorlu rekabete katılacak isimler belli oldu. Buna göre Can da 50 bin lirayla evine dönmek için en iyi yemeklerle rakiplerinin ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Kendisinin nasıl bir hafta geçireceği merak konusu.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Can kimdir?

İsmail Yılmaz ile birlikte haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan Can aslen Mersinli. Oldukça iddialı. Yemekleriyle rakiplerini geride bırakacağına inanan Can'ın, Neriman'a söylediği sözler olay haline geldi. “Eşinizle kavga edip mi geldiniz?” sorusu oldukça dikkat çekiciydi. Instagram hesabı @mccaann.33'tür.

zuhal_topal_la_yemekteyiz_can_9_ocak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.