Zuhal Topal’la Yemekteyiz Duygu Çelik (5-9 Şubat) kimdir?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Duygu Çelik (5-9 Şubat) kimdir?
 DAMGA Editörü
Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları arasında yer alan bu haftaki yarışmacı Duygu binlerce kişi tarafından kim olduğu araştırılıyor.

Türkiye’nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının ter dökeceği program Duygu ile başlayacak ve ilk gün kendisini zirveye oturtacak performansı sergilemek amacında. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz Duygu Çelik (5-9 Şubat) kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Dual Yapım imzasıyla TV 8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de 108’inci haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kozlarını paylaşarak Cuma günü birincilik elde etmeye çalıştığı programda bugünden itibaren yarışacak isimler arasında Duygu da bulunuyor. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz Duygu (5-9 Şubat) kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

yemekteyiz-duygu-003.webp

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Duygu Çelik kimdir?

Bugün ilk gün yarışmacısı olarak önce alışverişe çıkıp ardından da mutfakta hünerlerini sergileyecek olan Duygu, masada çok çetin bir rakibe sahip. Özellikle Ezgi ile arasında kıran kırana bir mücadele geçecek gibi gözüküyor. Zira Ezgi, mutfağına geldiği Duygu’yu sinirlendirdi ve belki de psikolojik bir hamle yaptı. Ardından salona kadar gelip “Sen böyle olursan yemek falan yetiştiremezsin” tepkisinde bulundu. Performansı merakla bekleniyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

  • 15 yıllık evli
  • 3 çocuk annesi
  • Aslen Karslı
  • 2 üniversite mezunu
  • Şu an çalışmıyor
  • Kreş açma hedefi var

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.