Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de Gökçen Yıldız kimdir?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de Gökçen Yıldız kimdir?
 DAMGA Editörü
Bu hafta Zuhal Topal'la Yemekteyiz'deki yarışmacı Gökçen Yıldız herkes tarafından oldukça araştırılıyor.

Türkiye’nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yeni bir hafta heyecanı daha başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyeceği maratonda Gökçen Yıldız da hünerlerini ortaya koyacak. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de Gökçen Yıldız kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Dual Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş ismin Cuma gününde elde etmeye çalıştığı birincilik için ter döktüğü programda yarışacak isimler açıklandı. Onlar arasında Gökçen Yıldız da bulunuyor ve kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de Gökçen Yıldız kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de Gökçen Yıldız kimdir?

Bugünden itibaren adını zirveye yazdırmak için performansını ortaya koyacak olan Gökçen Yıldız, Ezgi ile sık sık karşıya gelecek gibi görünüyor. Çünkü Ezgi kendisine çok sessiz bir yapısı bulunduğundan dolayı sert eleştiriler yöneltti. Hatta bardak getirmeyi unuttuğunu ifade ettiği sözler herkesi şaşırtacak gibi görünüyor. Instagram ve Youtube’da yemek tarifleri paylaşmaktadır. Şu an 2 binden fazla takipçisi vardır. @gokcen_in_renklimutfagi adresinden takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.