Zuhal Topal'la Yemekteyiz enerji İsmail kimdir? İsmail Yılmaz Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz enerji İsmail kimdir? İsmail Yılmaz Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların birincilik için ter dökeceği beş günde yarışacak isimler açıklandı. Onlardan biri de İsmail Yılmaz oldu. Fragmandaki tavırları ile dikkat çeken ve sürekli enerji diye bağıran İsmail hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz enerji İsmail kimdir? İsmail Yılmaz Instagram hesabı haberimizde

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen ve her bölümüyle de binlerce kişiyi televizyon başına kilitleyen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, Türk ve dünya mutfağından birçok lezzetle birlikte 62'inci haftasına başlıyor. Bugünden itibaren cumaya kadar menüleriyle puanlarını alacak isimler açıkladı. Buna göre İsmail Yılmaz da kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayıp diğer bölümlerde de yorumlarda bulunarak puan verecek. 50 bin lirayı eve götürmek isteyen genç yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz enerji İsmail kimdir? İsmail Yılmaz Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail kimdir?

Bu haftanın en dikkat çekici ismi olarak fragmanda yerini alan İsmail Yılmaz, sürekli olarak enerji diye bağırıp ortamın daha da hareketlenmesine katkı sunmak istedi ancak pek de beklediği gibi olmadı. Enerji terapisti olan genç yarışmacı 31 yaşında. Enerji terapistliği yapıyor. Beykoz'da müşterilerine hizmet veriyor. Aslen Bolulu ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Kendisi bekar. Instagram hesabı @ismailyilmazenerjiterapisti'dir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz enerji İsmail kimdir? İsmail Yılmaz Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.