Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erman (15-19 Mayıs) kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erman (15-19 Mayıs) kimdir? Instagram hesabı
TV8'in sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar arasında Erman da bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erman (15-19 Mayıs) kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Türk ve dünya mutfağından birçok lezzeti sofralara taşıyan yarışmacıların puanlarını alarak hafta sonunda ödüle kavuştukları programda bugünden itibaren yine çetin bir mücadele yaşanacak. Bu hafta yarışacak isimler açıklandı ve Erman da 50 bin liranın sahibi olabilmek adına boy gösterecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erman kimdir? Erman Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erman kimdir?

Bu haftanın en çok merak edilen yarışmacılarından biri olan Erman, yemekten anladığını söyledi ve ilk günden Yasemin'i eleştirmeye başladı. Diğer yandan kendi günündeki performansı da oldukça merak konusu. Erkeklerin de mutfakta iyi işler yapacağını göstererek 50 bin lirayı kazanmak amacında. Instagram hesabı bilinmemektedir.

erman.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.