Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 19 Mayıs

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 19 Mayıs
 DAMGA Editörü
TV8'in sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? sorusunun yanıtı internette en çok arananlar arasında İşte 19 Mayıs birincisi...

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan, Türk ve dünya mutfağından birçok lezzeti ekranlara taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün birinci açıklanacak. Zorlu geçen beş günün ardından final etabında beş yarışmacı da 50 bin lirayı evine götürebilmenin hesaplarını yaparken yemekleri ile herkesi geride bırakmak isteyen Davut'un performansı belirleyici rol oynayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 19 Mayıs Cuma birincisi haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim yarıştı?

TV8'de yayınlanan yeni haftada pazartesiden itibaren Yasemin Sevim, Neslihan Çabar, Semra Dinçer ve Erman Özalp yarıştı. Bugün ise Mardinli Davut Savaşçı kendi gününde 2.5 saatlik süreyi kullanarak en iyi yemekleri yapmaya çalışacak.


Mardin'e ödülle gitmek istiyor

Bugün mutfağa girecek olan Davut Savaşçı, kazanmaya geldiğini ve 50 bin lira ile döneceğine inandığını söyledi. Semra çiğ köftede kıl buldu. Sonrasında Yasemin ile arasında dobo tartışması çıktı. Semra'nın "iç pilav bembeyaz" eleştirisine ise "simsiyah mı olsun" çıkışında bulundu.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı?

Bu hafta yarışan isimler arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Bugün ise Davut Savaşçı kendisine verilen sürede malzemeleri ile en güzel yemekleri yapacak. Ardından da puanlarını alacak. Zuhal Topal'ın puanları sonrasında hafta şampiyonu belli olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.