Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar kaç puan aldı? 5 Ocak puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar kaç puan aldı? 5 Ocak puanları
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından bugün Pınar birincilik mücadelesi verecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar kaç puan aldı? 5 Ocak puanları burada.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmaları arasında yer alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın sonuna gelindi. Beş yarışmacının birincilik için ter döktüğü zorlu mücadelede gözler Bilge Pınar Taban'ın üzerinde olacak. Güzel yarışmacının performansı merakla bekleniyor ve beklentiler oldukça yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar kaç puan aldı? 5 Ocak puanları haberimizde yer almaktadır.

Yine düello yine gergin anlar!

TV8 erkanlarında yayınlanacak yeni bölümde adını zirveye yazdırmak isteyen Bilge Pınar Taban'ın gününde Melek ve Ayşe'nin düellosu programa damga vuracak. Pazartesiden bu yana sıkça karşı karşıya gelen ikili arasındaki cereyan sürecek.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar kaç puan aldı?

Bugün mutfağa girerek elinden gelenin en iyisini sergilemek için süresini kullanacak olan Pınar, rakiplerinin karşısına çıkacak. Menüsüyle hem onları hem de Zuhal Topal'ı etkilemek amacında. Yarışmacıların puan seviyesi ise çok düşük olabilir. Bunun için de işini iyi yapmalı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar kaç puan aldı? 5 Ocak puanları sorusunun yanıtı haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.